Inhoud Diverse

  1. Konijn op zijn "Vlaams" (konijn met pruimen)
  2. Zalmtimbaaltjes met dilleroomsaus
  3. Zalmfilet in een pittige marinade
  4. Een feestelijk hapje van rauwe ham met aardbei, monchou en pepertjes
  5. Kabeljauw in kokossaus
  6. Zalm met Pernod en ansjovis
  7. Zalm met limoensaus
  8. Pastasoep met basilicumsaus
  9. Limburgs lamsstoofpotje
  10. Kruidenpannenkoek gevuld met vlees
  11. Drentse koolraapstamppot
  12. Kalkoenrolletjes met kervelsaus
  13. Garnalencocktail
  14. Avocado met krab
  15. Tonijnsalade
  16. Peren in rode wijn
  17. Ovenschotel van tonijn en aardappelblokjes
  18. Kip in rode saus
  19. Kalfszwezerik met een taartje van appel en kalfslever in een jus van sjalotjes en rozemarijn
  20. Zuurkool met gehakt en ananas uit de oven
  21. Konijn met "Kebab-saus"